Eriklice Ortaokulu


Vizyon: ...İstiyoruz ki Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin.İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. ...İstiyoruz ki Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati 13:00 Ders Bitiş Saati 18:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02825224441

Belgegeçer - (282) 522 4441

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://erikliceortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Eriklice Mahallesi, Şarköy/Tekirdağ

Öğretmen :8
Öğrenci :37
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1213
Öğretim Şekli :ÖĞLENCİ

Yerleşim Yeri - Mahallenin iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi %70 zeytin %30 üzüme dayalıdır. Altyapı bilgileri Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık evi vardır ancak sağlık ocağı yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Mahallede bir adet cami olmakla beraber muhtarlığa bağlı bir kütüphanesi de mevcuttur.

Adres - Eriklice Mahallesi, Şarköy/Tekirdağ

Ulaşım Okulumuza Şarköy´den dolmuşlar ile ortalama 10 dakikada ulaşılabilmektedir. Tekirdağ´a ise seyahat şirketlerinin otobüsleri mevcut olup ortalama 1 saatte ilçeden hareketle ulaşılabilmektedir. İl ve İlçeye ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ iline 94 km, Şarköy ilçesine 7 km uzaklıktadır.